Wie ben ik

Bewindvoerderskantoor Financieel beSchermer is een onderneming die zich bezighoudt met beschermingsbewindvoering en budgetbeheer.

Mijn naam is Faridhè Schermer, 31 jaar, eigenaresse/bewindvoerder van dit kantoor, Ik ben een vrolijke, communicatieve, ambitieuze, spontane jonge vrouw. 

Persoonlijk en goed contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik ga voor een oplossingsgerichte aanpak met mijn klanten. Ik moet dan wel weten wat er bij hen speelt en op welke manier ze het liefste met mij willen samenwerken. Dit doe ik door te volgen en goed te luisteren. Wat willen mijn klanten? Wat vinden zij belangrijk en waarom? Is het eigenlijk wel mogelijk? Let wel op dat ik hierin afhankelijk ben van de informatie die u mij verschaft.

Ik ben flexibel in de omgang, maar streng in de uitvoering! Samen met u zorgen we er voor dat de cijfers van het budgetplan onder aan de streep klopt, de vaste lasten tijdig betaald worden en dat er geen nieuwe schulden ontstaan. Mijn prettige manier van samenwerken bindt mij met de klanten.

Als bewindvoerder ben ik verplicht me elk jaar te blijven bijscholen. Zo kan ik de klanten optimaal ondersteunen, omdat ik me ontwikkel en op de hoogte houden van de huidige wet en regelgeving. We streven er naar bij bewindvoering alle mogelijke financiële voordelen voor u eruit te halen.